Onnenhetkiä Design

Kuosivalikoima | Jätä tarjouspyyntö

Onnenhetkiä Design-tuotteet valmistetaan käsityönä omassa ompelimossani. Kaikki tuotteet ommellaan huolella ja rakkaudesta käsillä tekemiseen. Suurin osa tuotteista valmistetaan vasta tilauksesta, mutta verkkokaupasta löytyy myös pieni määrä valmiita tuotteita. Näiden tuotteiden saatavuus on satunnaista ja ne ovat useimmiten yksittäiskappaleita.

Halutessasi tilaustuotteen, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info@onnenhetkia.fi tai ottaa yhteyttä sometileilläni. Alta voit selata tämänhetkisten kuosien valikoimaa Kuosien osalta valikoima vaihtelee ja voin myös tilata toiveesi mukaista kuosia – otathan siis yhteyttä rohkeasti!

Kuosivalikoima

Jätä tarjouspyyntö

Miten tilaan Onnenhetkiä Design-vaatteita?

Lähes kaikki Onnenhetkiä Design-vaatteet valmistetaan tilausten perusteella. Siten saat juuri haluamasi, uniikin vaatekappaleen. Älä siis epäröi jättää tilausta!

  • Etsi mieleisesi kuosi
    Näet kuosivalikoiman erilliseltä sivulta. Löydettyäsi sopivan kuosin, ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella varmistaaksesi kuosin riittävyys.
  • Tee tilaus sähköpostilla tai verkkokaupassa
    Kun saat kuittauksen kuosin riittävyydestä, voit tehdä tilauksen tältä tuotesivulta tai aiemman yhteydenottotavan kautta. Käytössäsi on kaikki verkkokaupan maksutavat!
  • Tilausjonosta riippuen tuote valmistetaan 1-3 viikon kuluessa ja toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla.
    Helppoa kuin mikä!

Jätä tarjouspyyntö