Miten siivoussaippuaa käytetään?

Ekokauppa Onnenhetkiä valikoima on kasvanut aivan ihastuttavilla Noda-tuotteilla! Tuoteperheeseen kuuluu palasaippuoita sekä siivoussaippua, johon nyt tutustumme tarkemmin. Siispä, miten siivoussaippuaa käytetään? Oletko jo tutustunut tai jopa kokeillut siivoussaippuaa?

Miten siivoussaippuaa käytetään? NODA Siivoussaippua on vegaaninen, kotimaisista öljyistä valmistettu siivoussaippua.
NODA siivoussaippua on vegaaninen, 100% luonnollinen, kotimaisen pienyrittäjän huolella valmistama tuote.

Noda-siivoussaippua valmistetaan puhtaasti kotimaisista öljyistä, käsityönä Suomessa. Aika mahtavaa, vai mitä? Siivoussaippuan teho perustuu öljyihin, sillä rasva liuottaa rasvaa. Siivoussaippuaa voi käyttää kaikilla kodin kovilla pinnoilla, aina tiskaamisesta kylpyhuoneen puhdistukseen. 100g saippuapala on hyvin riittoisa ja kestää käytössä pitkäänkin.

Noda-siivoussaippua on todellinen luonnonystävän valinta, sillä se on täysin biohajoava, ja kuten jo aiemmin mainitsin, puhtaasti kotimaisista raaka-aineista valmistettu! Useissa siivoussaippuoissa öljy on ulkomailla tuotettua, mutta Nodan saippualla koti puhdistuu kotoisan rypsiöljyn voimalla. Tämä siivoussaippua on myös täysin vegaaninen tuote. Ekokauppa Onnenhetkille valmistetussa saippuassa on kesäinen, hento appelsiinin tuoksu. Tätä tuoksua saa vain meiltä!

Vinkkejä siivoussaippuan käyttöön

Mietitkö nyt, että miten sitä siivoussaippuaa sitten käytetään? Miten ihmeessä saippuapalalla on tarkoitus siivota koko koti? Saippuapalaa voi käyttää muutamalla eri tavalla:

Yleispuhdistussuihkeena: Raasta 1-2tl siivoussaippuaa suihkepulloon, lisää 5dl lämmintä vettä ja sekoittele kevyesti, jotta saippua liukenee veteen. Käytä yleispuhdistusaineena kaikenlaiseen siivoukseen kotona. Tuotteessa ei ole säilöntäaineita, joten tee vain noin viikon määrä kerrallaan.

Tiskaamiseen: Tiskatessasi yksittäisiä astioita, voit vain pyyhkäistä tiskiharjaa saippuapalaan. Suurempaan tiskimäärään voit liottaa saippuaraastetta lämpimään tiskiveteen.

Pinttyneeseen likaan: Hiero kostutettua pesuharjaa, pesusientä tai tiskiliinaa suoraan saippuapalaan ja vaahdota pestävä pinta huolella. Anna saippuan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Huuhtele pinta saippuasta ja toista käsittely tarvittaessa.

Siivoussaippuan käyttö pinttyneeseen likaan: vaahdota saippuaa ja anna vaikuttaa 5-15min. Toista käsittely tarvittaessa.
Kuvassa uuninluukun toinen puoli on käsittelemätön, toista puolta on pesty siivoussaippualla. Rasva lähtee lasista kevyesti, palaneita kohtia pitää hieman hangata.

Mihin minä olen käyttänyt siivoussaippuaa?

Innostuin koekäyttämään ihanaa siivoussaippuaa heti kuorman tultua ja testailinkin sitä vähän sinne sun tänne. Tässä lista siitä, mihin olen itse siivoussaippuaa kokeillut, tai mihin sitä voi käyttää. Katso myös Instagram-tililtämme videoita siivoussaippuan käytöstä! (Heti kohokodista löytyy pallo “Siivoussaippua”.)

 • tiskaaminen
 • pöytien pyyhkiminen
 • uunin pesu
 • kalkinpoisto suihkusta
 • puutarhakalusteiden pesu
 • lastenvaunujen pesu
 • tahranpoisto tekstiileistä
 • auton pesu
 • pinttynyt lika ikkunalaudoilla
 • wc:n pesu
 • saunan pesu
 • syöttötuolin puhdistus (myös kiinni jämähtäneet ruuantähteet!)
 • liesituulettimen suodattimen puhdistus
 • mattopyykillä
 • meikkisiveltimien puhdistukseen

Siivossaippua sopii lähes mihin vaan! Noda-siivoussaippuaan on jätetty pieni osa saippuoitumatonta rasvaa, jotta saippua olisi miellyttävä käyttää eikä kuivattaisi käsiä. Siivoussaippua ei kuitenkaan sovi käsienpesuun tai ihonhoitoon, vaan sitä tulee käyttää ainoastaan siivouksessa!

Hanki oma siivoussaippuasi täältä!

Kaikki NODAn saippuat ovat vegaanisia, kotimaisista öljyistä tehtyjä ja Suomessa valmistettuja!
*Kuvassa Sitruspuu-palasaippua

Saitko uusia vinkkejä? Jätä kommentti tai ota yhteyttä lomakkeella! Voit jättää myös toiveita mistä haluaisit minun kirjoittavan.

❤ Tytti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *