Kestotuotteet kesään – lue 5 vinkkiä!

Kesällä on ihanaa viettää aikaa ulkona: retkillä, puistoissa, rannalla… Jos pakkaat retkieväät aina muovipussiin tai -kelmuun, roskaa syntyy aikamoinen kasa. Mitä kestotuotteita voisit kesällä hyödyntää? Lue artikkelia eteenpäin, niin kerron sinulle omat top5 kestotuotteet kesään!

1. Mehiläisvahakääre

Ehdottomasti retkipäivien ykköstuote. Kääräise eväät mehiläisvahakääreeseen, eli ekokelmuun, jossa ne säilyvät hyvänä evästaukoon asti. Ekokelmu on vahattu mehiläisvahan ja kookosöljyn sekoituksella ja niiden vahamainen pinta muovautuu käsien lämmöstä erilaisten astioiden ja elintarvikkeiden ympärille, jolloin ne säilyvät tuoreina. Valikoimassamme olevat Oh Bee Eco-mehiläisvahakääreet täyttävät elintarvikekontaktimateriaaleille säädetyt tiukat vaatimukset, joten niitä on täysin turvallista käyttää ruokien säilömiseen.

Kestotuotteet kesään: mehiläisvahakääre Oh Bee Eco
Mehiläisvahakääreeseen voi kätevästi kääräistä retkieväät. | Kuva (c) Oh Bee Eco

2. Virkattu tiskiliina

Virkattu tiskiliina on paitsi kaunis mökkituliainen, mutta myös erittäin käytännöllinen lahja. Tiskiliinat virkataan useimmiten bambu- tai puuvillalangasta tai näiden sekoituksesta. Lanka on kestävää, jolloin tiskiliina pysyy hyvänä pesusta toiseen. Omat tiskiliinani pesen huoletta 60 asteessa ja välillä pyöräytän kuivausrummussakin, mutta mitään kulumisen merkkejä ei näy! Jos virkkuukoukku pysyy kädessä, voit virkata tiskiliinan myös itse! Esimerkiksi isoäidinneliön virkkaaminen on helppoa ja saat sillä kauniin tiskiliinan. Jos olet jo hieman kokeneempi kässäilijä, voit virkata tiskiliinoja upeiden, virkattujen mattojen ohjeilla! Mikäli et ole käsityöihminen, voit hankkia kauniin tiskiliinan myös verkkokaupastamme.

LUE MYÖS: Lue opas: miten tuunata kesämekko?

3. Vedenkestävä PUL-pussi

Vedenkestävästä PUL-kankaasta valmistettuun pussiin voi kätevästi pakata märät uikkarit ja pyyhkeet rannalta lähtiessä. Siten vaihtovaatteet ja muut tavarat eivät kastu. PUL-pussi toimii myös kestovaippailijoille vaippapyykin kuljettamiseen, sekä tietysti kaikille muillekin pyykkipussiksi.

Kestotuotteet kesään: Vedenkestävään PUL-pussiin voi pakata rantavarusteet.
Vedenkestävään PUL-pussiin pakkaat kätevästi uikkarit ja pyyheliinat rantapäivää varten.

4. Ruokailuessu

Myöskin PUL-kankaasta valmistettu ruokailuessu suojaa koko lapsen, jolloin vaatteet pysyvät edustuskelpoisina myös reissun päällä ja erityisesti juhlissa! Essussa on pitkät hihat ja niskan takaa kiinnitettävä tarra. Vaikka ruokailu olisi miten sotkuinen, essun alta paljastuu taas puhtoinen lapsi. (Kunhan siistit kasvoja hieman ensin.)

5. Eväsrasiasetti

Kesällä nesteytyksestä on huolehdittava hyvin. Kuinka monta kertaa olet napannut juomapullon mukaan, ja kaikki sisältö onkin vuotanut laukkuusi? Affenzahn eväsrasia ja juomapullo-setti on ykkösvaruste kesän retkille, sekä myös päiväkotiin, eskariin ja kerhoihin, jotka taas syksyllä jatkuvat. Eväsrasiasettiin kuuluu kaksi eri kokoista rasiaa, jotka saa kasattua myös sisäkkäin tilan säästämiseksi. Juomapullo on juuri sopivan kokoinen lapsen käsiin, eikä vuoda!

LUE MYÖS: Millä kertakäyttöiset tavarat voi korvata?

Kestotuotteet kesään: Affenzahn-juomapullo ei vuoda laukun pohjalle.
Affenzahn-eväsrasiasetti on ykkösvaruste retkille ja kerhoihin. | Kuva (c) Affenzahn

Jätä kommentti, mitkä ovat sinun suosikki-kestotuotteet kesään? Aiotko testata artikkelissa mainittuja?

Ensi kerralla mietitään hiukan kestohedelmäpussin erilaisia käyttötapoja ja ommellaan sellainen yhdessä!
❤ Tytti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *