Ekologinen äitienpäivälahja – 5 vinkkiä

Mitä antaa lahjaksi äidille, jolla on jo kaikkea? Toisen kotiin on hankalaa ostaa sopivia koriste-esineitä, iänikuinen kukka voi jo kyllästyttää. Etkä haluaisi viedä turhaa tavaraa täyttämään kaappitilaa? Hanki kestävä, tarpeellinen ja ekologinen äitienpäivälahja. Lue eteenpäin, niin kerron sinulle 5 vinkkiä, joista poimia suosikkilahja.

Pyyheturbaanin avulla äidin ei tarvitse enää kärsiä niskasäryistä suihkun jälkeen!

Ekologinen äitienpäivälahja x 5

1. Pyyheturbaani

Kietaiseeko äiti saunan jälkeen hiukset pyyheliinan sisään kuivumaan? Pyyheliina on kuitenkin painava ja aiheuttaa herkästi kipua niskan alueelle. Hanki lahjaksi käsityönä valmistettu, kaunis ja laadukas pyyheturbaani. Ei enää hankalasti kieputettavaa pyyheliinaa tai särkyjä. Pyyheturbaani on helppokäyttöinen ja kuivaa hiukset hellästi. Sopii sekä lyhyt- että pitkähiuksiselle!

2. Palasaippuat ja -shampoot

Lahja äidille, jolla on jo kaikkea. Valikoimamme saippuat ja shampoot ovat äitienpäivän suosikkilahja! Kotimaisista, 100% luonnonkosmetiikan saippuapaloista ei jää kaappiin turhaa tavaraa, sillä pala kuluu kätevästi pois käytön myötä. Lisäksi saippua on aina hyödyllinen lahja, sillä kaikki meistä peseytyvät! Kasviöljyistä valmistetut palat hellivät ihoa ja hiuksia. Saippuapalaa voi käyttää myös käsisaippuana.

3. Ekokelmu

Unohtuiko tuorekelmu kaupasta taas? Ekokelmuun voi kääräistä eväät retkelle tai töihin lähtiessä, eikä kelmu ole enää koskaan loppu. Mehiläisvahan ja kookosöljyn sekoituksella kyllästetyt kääreet pitävät ruuan tuoreena evästaukoon asti. Paketissa on kolme eri kokoista käärettä – jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva! Ihana, ekologinen äitienpäivälahja ympäristötietoiselle äidille!

Lue myös: Millä kertakäyttöiset tavarat voi korvata?

Ekologinen äitienpäivälahja: ekokelmu ympäristötietoiselle äidille.
Ekokelmu pitää elintarvikkeet tuoreina pidempään!

4. Ihonhoitosetti

Nyt, korona-aikana kasvojen iho on kovalla rasituksella maskien käytön vuoksi. Hanki äidille lahjaksi ihonhoitosetti, jossa on monipuoliseen käyttöön sopiva, hoitava Kristallisuolasuihke sekä 10kpl erilaisia puhdistuslappuja kauniissa pitsipussissa. Suihke hoitaa ja virkistää rasittunutta kasvojen ihoa, mutta soveltuu erinomaisesti myös kuiville käsille ja tulevan kesän hyttysenpistoille tai auringonpolttamille.

5. Lahjakortti

Etkö osaa päättää? Oletko jo hieman myöhässä, eikä tilaus ehdi perille ajoissa? Sähköinen lahjakortti pelastaa! Voit hankkia lahjakortin vaikka edellisenä iltana, sillä saat lahjakortin sähköpostiisi muutamassa tunnissa ostoksen teosta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, joten lahjan saaja saa rauhassa valikoida itselleen tarpeelliset tuotteet.

Ekologinen äitienpäivälahja: ihonhoitosetti
Ihonhoitosetti on täydellinen väsyneen ihon virkistäjä.

Katso kaikki äitienpäivän suosikkilahjat täältä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *