Luonnollinen hiustenhoito SADE-sarjalla

Esittelyssä kotimainen, 100% luonnonkosmetiikkaa oleva Sade-hiustenhoitosarja. Sarjan tuotteilla luonnollinen hiustenhoito on helppoa!

Luonnollinen hiustenhoito Sade-suolatuotteilla.
Sade-hiustenhoitosarjan tuotteissa on käytetty runsaasti luonnollisia ja hoitavia ainesosia.

Kotimainen hiustenhoitosarja

Tutustuin vuodenvaihteessa Sade-hiustenhoitosarjaan ja keväällä 2021 sain tuotteita myyntiin myös Onnenhetkiä-verkkokauppaani. Tuotteet valmistaa Aurassa sijaitseva Tuisa Oy, joka maahantuo ja valmistaa erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita. Sade-hiustenhoitosarjan tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, Ecocert Cosmos-tehtaalla.

100% luonnollista hiustenhoitoa

Sade-sarjan tuotteissa käytetään runsaasti luonnollisia ja hoitavia ainesosia sekä luomutuotettuja kasviöljyjä. Kaikki hiustenhoitotuotteet sisältävät Himalajan kristallisuolaa, joka desinfioi ja puhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa tai hiuksia. Tuotteet eivät sisällä silikonia tai sulfaattia. Kaikki tuotteiden raaka-aineet ovat ekosertifioituja ja osa myös luomutuotettuja. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Koko perheelle

Sade-hiustenhoitosarjan tuotteet ovat luonnollisia ja hellävaraisia, joten ne sopivat mainiosti koko perheen hiustenhoitoon. Classic-sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita, kun taas Elegant-sarjan tuotteet ovat miedosti hajustettuja, joten jokaiselle löytyy nenää miellyttävä vaihtoehto.

Sade-hiusnaamio kosteuttaa tehokkaasti.
Sade-hiusnaamio kosteuttaa tehokkaasti.

Luonnollinen hiustenhoito Sade-tuotteilla – omia kokemuksiani

Haluan pitää verkkokaupassani myynnissä vain sellaisia tuotteita, joita itsekin käyttäisin. Tämän vuoksi halusin ehdottomasti testata myös Sade-hiustenhoitosarjan, jotta voin seistä 100% myymieni tuotteiden takana. Oma hiuspohjani on ongelmainen: kuiva ja kutiava. Tähän asti olen pärjännyt vain tietyllä apteekin shampoolla, muuten kutina on yltynyt sietämättömäksi. Otin siis testiin Sade-shampoon ja hoitoaineen herkälle ja kutiavalle hiuspohjalle.

Aluksi kutina tuntui lisääntyvän, mutta hiuspohjan totuttua muutokseen, hiukseni ovat voineet vallan mainiosti. Pesen hiukseni joka toinen päivä, ja tällä pesuvälillä kutinaa ei tule ollenkaan! Hoitoaine tekee hiusista pehmeät ja helposti harjattavat. Miinuksena mainittakoon, etten osannut itse avata pulloa, vaan puolisoni joutui sen tekemään. 😀

Lasteni hiuksia en pese shampoolla kuin silloin tällöin, hoitoainetta he käyttävät joka suihkukerta. Lasten ohuempiin hiuksiin shampoo on helppo vaahdottaa kaikkialle. Mikäli lapset malttavat antaa hoitoaineen vaikuttaa hetkisen, myös heidän hiuksensa ovat helposti kammattavissa suihkun jälkeen. Usein hoitoaine huuhtaistaan pois vähän liian nopeasti, jolloin paikkaan tilanteen suihkun jälkeen käyttämällä Sade-suojaavaa hoitosuihketta.

Luonnollinen hiustenhoito myös käsitellyille hiuksille.
Sade-sarjassa on oma shampoo myös käsitellyille hiuksille.

Vinkki hiusten tehohoitoon (+ alekoodi)!

Kuiville ja rasittuneille hiuksille voit tehdä ajoittain tehohoidon. Pese hiuksen shampoolla normaalisti, jonka jälkeen puristele ylimääräinen vesi hellästi pois. Levitä hiuksiin Sade-hiusnaamio, kietaise pyyheturbaanin sisään ja kipaise saunan lämpöön rentoutumaan. Lämpö tehostaa vaikutusta entisestään ja huuhtelun jälkeen hiukset ovat silkkisen pehmeät.

Käytä verkkokaupassa koodia TEHOHOITO, niin saat pyyheturbaanin ja hiusnaamion yhteishintaan 31,9€!

Haluatko ehdottaa postausaihetta? Ota yhteyttä täällä!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *