Lue opas: miten tuunata kesämekko?

Syksyllä ostettu lempivaate, kasvupyrähdys ja sitä seuraava paha mieli. Kuulostaako tutulta? Lapset tuppaavat kasvamaan hillitöntä vauhtia ja vaatteet jäävät pieniksi alta aikayksikön. Kesän tullessa liian pieniksi käyneitä paitoja ja mekkoja onkin helppo tuunata ilman ompelukonetta, vain pelkkiä saksia apuna käyttäen! Katso alta kuinka tuunata lapsen lempparivaatteesta kiva kesämekko!

Kuinka tuunata lapsen vaatteesta kiva kesämekko?
Tässä tunikassa hihat alkavat jo käymään liian lyhyiksi.

Näin voit nopeasti tuunata lempivaatteesta kesämekon:

  1. Leikkaa hihat sopivan pituiseksi. Trikookangas ei purkaannu, joten huolittelua ei tarvita.
  2. Hapsuta! Leikkaa loppu hiha pystysuunnassa hapsuiksi.
  3. Venyttele hapsuja, jotta ne rullaantuvat. Voit myös pestä paidan ennen käyttöä, tai antaa hapsujen rullaantua ihan itsellään.
  4. Halutessasi voit pujottaa hapsuihin helmiä tai muita koristeita. Muista tehdä riittävän isot ja pitävät solmut, jotta koristeet eivät pääse irtoamaan!
  5. Voit hapsuttaa myös helman samalla tavalla.

Helppo ja nopea tuunaus valmistuu muutamassa minuutissa ja ainakin oma lapseni iloitsi, kun lempparitunikaa voi edelleen käyttää. 🙂

Nopeasti tuunattu kesävaate!
Liian pienestä paidasta sai nopeasti tuunattua kivan kesäpuseron!

Video: miten tuunata kesämekko?

Katsotko mieluummin videoita? Jaan Instagramissa tililläni @ekokauppa.onnenhetkia videoita erilaisista tuunauksista, tietoa verkkokaupan tuotteista ja vinkkejä ekoiluun. Nappaa tili seurantaan, jos haluat nähdä lisää!

Aiotko testata hapsuttamista?

Jos et halua leikata hihoja lyhyemmäksi, katso myös vinkki, miten ommella hihaan jatkoa! Ensi maanantaina kurkkaamme hieman ekologisen hiustenhoidon maailmaan! Ota blogi seurantaan, jotta saat ilmoituksen uusista artikkeleista!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *